T’apuntes a provar la vela?

Arriba la temporada d’estiu i és una bona època per animar-se a provar algun esport nàutic. Des del Club Nàutic Cambrils oferim un ampli ventall de possibilitats relacionades amb el mar. Una d’elles son els cursos de vela lleugera. Tot un clàssic i una bona manera d’iniciar-se al món de la navegació.

Els cursos estan indicats per a joves partir dels 7 anys i estan confeccionats partint dels estàndards de l’Escola Catalana de Vela. Els preus i les opcions són vàries. Hi ha la possibilitat de fer cursos entre setmana, de dilluns a divendres o fer-ho només els caps de setmana. Els preus varien en funció de l’opció i van  disminuint segon el número de cursos que es contractin. També existeix la possibilitat de contractar el servei de menjador. Destacar que els preus per a persones majors de 18 anys són menors que els preus per a joves. Els socis compten amb un 15% de descompte.

Els horaris dels cursos són entre setmana de 10h a 13.30h al matí, prorrogable fins les 15h per als joves que es quedin al menjador, i de 15.30h a 19h de la tarda. Els cursos durant els caps de setmana es realitzen de 10h a 14h.

Les inscripcions es realitzen a través de la nostra pàgina web http://escolavela.clubnauticcambrils.com/ i per qualsevol dubte es pot enviar un mail a info@clubnauticcambrils.com o passar per les nostres oficines.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari