Últimes places disponibles per la travessia de Sant Joan!

El proper divendres 22 de juny des del Club Nàutic Cambrils iniciem una nova travessia fins a les Illes Balears a bord de l’Ave Phoenix. Els interessats en passar una revetlla de Sant Joan diferent encara són a temps d’inscriure’s en aquesta expedició.

La iniciativa, tot i que està oberta a tots els públics, està pensada especialment per a aquells estudiants de l’Acadèmia Nàutica que han de fer les pràctiques de vela i acreditar les 24 hores de pràctiques (PRN) en una  embarcació homologada. Tot i així, l’experiència està pensada per tots aquells amants del mar amb ganes de navegar.

Els participants sortiran de Cambrils, el divendres 22 de juny a les 20.00 hores. El rumb serà cap a les les Balears i depenent de les condicions meteorològiques, el destí final serà una illa o una altra.

El preu de la sortida és de 500€ per persona, amb un 15% de descompte pels socis. Cada tripulant ha de portar el seu menjar, un sac de dormir i roba còmoda.

Els interessats poden passar a inscriure’s per les oficines del Club o fer-ho enviant un correu electrònic a l’adreça n.atri@clubnauticcambrils.com

Facebook Comments

Deixa un comentari