Joan Domingo, del Club Nàutic Cambrils, campió absolut del Campionat de Catalunya d’Optimist G3

El Club Nàutic Cambrils ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya d’Optimist G3 en el que han participat mig centenar de regatistes de tot Catalunya.
El guanyador absolut va ser el regatista del Club Nàutic Cambrils, Joan Domingo que ahir a la tarda va rebre la medalla de la ma del delegat de la Federació Catalana de Vela, Sergi Cadenas i el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú.
El dissabte es van realitzar quatre proves i una el diumenge. Les condicions meteorològiques del dissabte van ser ideals per a la categoria G3, poc vent i estable. Tot i que le diumenge va començar el dia amb pluja, el temps va donar treva i va permetre que es celebrés l’última prova del campionat. A les 17h, tots els participants, van concentrar-se als voltants del Bar Barlovento per participar en l’entrega de premis. L’acte va finalitzar amb una foto de família de tot l’equip de regates cambrilenc.

Des del Club Nàutic Cambrils es valora molt positivament la participació en una de la regates estrella de la iniciació a la competició i vol agrair la professionalitat dels clubs participants i els seus regatistes. Les fotos del Campionat al nostre Flickr https://www.flickr.com/photos/124394973@N04/albums