Nou Nereo guanya l’Interclubs de Curricà Coster

En el concurs, que es va celebrar al Club Nàutic de Cambrils, van participar un total de 13 embarcacions en una jornada on el vent va ser el protagonista

Un total de 13 embarcacions van participar el passat 2 de setembre en la primera mànega del 5è Interclubs Costa Daurada, Concurs de Curricà Coster, que es va celebrar al Club Nàutic de Cambrils. L’embarcació Nou Nereo, del Club Nàutic de Tarragona,  ha estat la guanyadora d’aquesta primera cita.

El 5è Interclubs Costa Daurada arrencava a primera hora de dissabte en una jornada marcada per les condicions meteorològiques. I és que el fort vent de mestral va limitar més del que s’esperava la zona de pesca. A les 9.00h del matí es van donar cita al club nàutic una quarantena de pescadors que es preparaven per una jornada de pesca competitiva que es va allargar durant més de cinc hores.

Després d’un matí marcat pel vent, al migdia les embarcacions arribaven al port i es feia el pesatge de les peces. José Luis Rodríguez Muñoz, del Club Nàutic de Tarragona, amb l’embarcació  Nou Nereo, va ser el guanyador de la jornada, que es va endur el primer premi amb la peça més gran, dos tallahams de 2,6 quilos.

L’entrega de premis va anar a càrrec de Pep Subirats, director esportiu del Club Nàutic Cambrils; Fernando Cendra, delegat de pesca del Club Nàutic Cambrils; Antonio Vallverdú, delegat de pesca del Club Nàutic Salou i Juan Antonio Ortuño, delegat de pesca del Reial Club Nàutic de Tarragona.

La propera cita del 5è Interclubs Costa Daurada serà el 23 de setembre a Tarragona i acabarà el 7 d’octubre a Salou.

Destacar també que el Club Nàutic de Cambrils acollirà el proper dissabte 9 de setembre el Concurs Open de Pesca de Bonítol a la Brumejada.

Facebook Comments

Deixa un comentari