L’equip de Làser enceta l’any competint a Vilanova

L’equip de regates del Club Nàutic Cambrils encetava l’any competint a Vilanova. Va ser el passat cap de setmana de l’11 i 12 de gener. Es celebrava el Trofeu CeX Vilanova per a les classes de Làser Radial i Làser 4.7 amb un total de 67 regatistes. I els regatistes del CNCB pujaven al pòdium a les dues classes. Santi Alberto ho feia en segona posició a Làser 4.7. En Radial Sergi Sevil quedava tercer.

El primer dia només es va poder realitzar una prova per a les dues classes a causa de la falta de vent. Va ser gairebé al final de la jornada amb un vent de xaloc d’entre 4 i 5 nusos. Diumenge les condicions van començar similars, fins al punt de fer-se un aplaçament a terra. Passada la una del migdia va bufar el garbí amb prou força com per poder-se celebrar dues proves que donaven per acabat el Trofeu.

La resta de regatistes del Club Nàutic Cambrils participants van ser Ricard Castellví, que quedava quart i Jesús Gascón, dotzè, en Làser Radial. I Natalia Garcia, Carla Vallverdú, Oriol Ramon, Lucia Gascón, Leyre Williams i Pol Arrufat en Làser 4.7.

Món Cañellas, el seu entrenador, tornava satisfet d’aquesta primera cita de l’any.

Facebook Comments

Deixa un comentari