El proper 15 de setembre s’iniciaran les obres de remodelació

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que el proper 15 de setembre s’iniciaran les obres de remodelació del Club. El projecte es va adjudicar el passat 2 d’agost a la UTE Arnó-Trans Maber S.L., que serà l’encarregada de dur a terme les obres de remodelació del passeig, dàrsena esportiva i varador.

L’adjudicació de les obres s’ha fet sota la figura del concurs públic, un sistema innovador tenint en compte que el Club Nàutic Cambrils és una entitat privada. Tots els agents implicats , tant Ports de la Generalitat com el Club Nàutic Cambrils s’han sentit molt còmodes amb el procés. Des del Club es va apostar per aquesta fórmula ja que donava les garanties necessàries i responia a les necessitats dels socis.

Les bases del concurs van ser establertes des d’un punt de vista tècnic pel Col•legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya i avaluades per cinc enginyers de Camins, Canals i Ports independents, que van conformar la mesa d’avaluació. A cada proposta se li va assignar una puntuació, tant a la part tècnica com a la part econòmica. L’obertura dels sobres amb els resultats de la puntuació obtinguda per cadascun dels participants es va fer davant de notari i amb la presència de les empreses que optaven al concurs.

L’objectiu final del Club era que el procés d’adjudicació de les obres fos el més transparent possible i que es poguessin recollir ofertes d’un alt valor tècnic que fossin garantia d’una molt bona execució del projecte.

Calendari d’obres i afectacions

Actualment l’empresa adjudicatària ja està treballant en el calendari de planificació de l’obra i en l’organització de la logística corresponent. Aquest és un projecte de gran envergadura que alterarà inevitablement el funcionament habitual dels serveis del Club. La Junta Directiva, la gerència i tot l’equip del Club afrontem aquest repte amb il•lusió i també amb gran sentit de la responsabilitat.

En aquest sentit, doncs, vetllarem per minimitzar les afectacions i resoldre imprevistos de la millor manera possible. Per aquest motiu mantindrem el contacte personal amb tothom de forma permanent. El nostre compromís és gestionar amb professionalitat, rigor i transparència, a més de mantenir una comunicació constant tant de l’avenç de les obres com de les situacions particulars dels socis i sòcies.

Per aquest motiu volem que existeixi un canal de comunicació directe perquè ens pugueu adreçar qualsevol dubte o consulta relativa a les obres i les afectacions de les mateixes. Els correus es poden adreçar a premsa@clubnauticcambrils.com amb l’assumpte: OBRES CNCB

Facebook Comments

Deixa un comentari