Cambrils s’imposa a la regata nocturna

Victòria del Club Nàutic Cambrils a la Regata Nocturna Metromar, de creuers, organitzada pel Club Nàutic L’Ampolla amb el suport de Marina Benicarló i el Club Nàutic Cambrils. Finalitzava dissabte 12 de maig a la tarda amb avantatge dels de Cambrils sobre els seus rivals valencians de Marina Benicarló per tan sols quinze segons.

Activitat frenètica des de les últimes hores de divendres a les instal·lacions de Cambrils i de Benicarló. Les tripulacions donaven els últims retocs a les seves embarcacions davant el fort vent que en aquests moments regnava a la zona de la delta de l’Ebre. A les dues de la matinada es donava la sortida a l’uníson, en la versió nord amb vents de component nord i en la sud amb similars condicions. Fruit d’això la versió nord era molt més ràpida. L’embarcació Món de l’Ona II, de Ramon Cañellas, del Club Nàutic Cambrils, aconseguia la línia d’arribada a l’Ampolla en primer lloc amb un crono de 07.46.25. Després d’ells “Sereniti”, “Tumbau”, Saboga “i” Riu Cinca “. Els vaixells que havien sortit de Cambrils estaven íntegrament poc després de les dotze del matí a l’Ampolla, després de completar 40 milles.

Per als del sud, els que sortien de Benicarló el tema va ser molt diferent, ja que el vent es venia a baix al llarg del matí, començant a bufar ja molt a prop del migdia entrant a l’Ampolla la flota que encara estava en competició molt compacta. En primer lloc ho feia “Deedee” patronejat per Francisco Carvajal de Marina Benicarló amb un crono de 13.14.12. li van seguir “Uma”, “Matinar”, “Vilauan II”, “Xequecafe”, “Llagosti”, “Dogon”, “Elias”, “Rebeca I”, “Palu” i “Raiatea”. La flota entrada en la seva totalitat al tall de les cinc de la tarda.

I després de la dura competició la cerimònia de clausura d’una regata que vol tenir la seva pròpia personalitat i la seva singularitat: una regata per equips composta per dues regates diferents. En l’acte de tancament Cambrils rebia la dotació per al premi per equips de Vanguard de la Regata Nocturna Metromar, un valuós joc de balises de regata. També es van lliurar diferents premis de Raymarine, Navionics i Baitra, a més dels de Metromar, Cellers Martín Códax i Baitra.

Facebook Comments

Deixa un comentari