En marxa la VII edició de la Ruta Aventura San Patricio entre Cambrils i Port Ginesta

El Club Nàutic Cambrils torna a ser punt de sortida de la Ruta Aventura San Patricio, la regata de creuers organitzada per Patricio Náutica Integral. Queden poc més de dues setmanes perquè es celebri aquesta coneguda regata, que enguany celebra la seva setena edició. Serà del 20 al 22 de març recorrent 40 milles entre Cambrils i Port Ginesta.

La travessia tindrà dues categories, la d’acompanyament i la de regata. A la primera pot prendre part qualsevol tipus d’embarcació de creuer, tant a vela com a motor. En la categoria regata han de tenir els certificats de mesurament ORC, RI o FRS.

L’esdeveniment s’iniciarà el divendres 20 de març amb un sopar de benvinguda al restaurant del Club Nàutic Cambrils. Acte seguit, dissabte es donarà el senyal d’atenció de prova a les deu del matí mentre l’hora límit d’arribada a Port Ginesta serà les deu de la nit. L’aventura finalitzarà diumenge amb una barbacoa a Port Ginesta al migdia.

Els drets d’inscripció són de 99€ per embarcació i inclouen 2 tiquets per al sopar a Cambrils. Per a la resta, el sopar són 30€. La inscripció també dóna accés a la barbacoa de Port Ginesta a tota la tripulació. A més, els armadors tindran una setmana gratuïta a Port Ginesta després de la travessia i també un descompte del 50% al varador express durant el mes de març.

Les inscripcions ja es poden fer a les oficines del Club, per internet a http://www.patricionautica.com/es/ruta-aventura-san-patricio o trucant al telèfon 619338328 (Patricio). Us animem a participar-hi!

Facebook Comments

Deixa un comentari