Club Nàutic Cambrils recull la seva bandera blava en un acte celebrat a Palamós

, -, Port

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha lliurat avui el distintiu Banderes Blaves a 95 platges i 24 ports esportius, en un acte celebrat al Port de Palamós. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental.

La Bandera Blava és un segell de qualitat que atorga un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental, amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, que gestiona la campanya a l’Estat espanyol.

Fabián Escudé, gerent del Club Nàutic Cambrils, ha estat l’encarregat de recollir el guardó, que un any més ha aconseguit l’entitat. De la provincia de Tarragona han estat 4 clubs guardonats amb Bandera Blava.

A l’acte hi han assistit el president de l’ADEAC, José Ramón Sánchez; el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font; el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Jordi Agustí; el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez; l’alcalde de Palamós, Lluís Puig;  el president de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics de Catalunya, Tomàs Gallart, i el president del Club Nàutic Costa Brava, Eduard Sallés, entre altres autoritats.

Facebook Comments

Deixa un comentari