EL CNCB ofereix el servei de recollida d’aigües grises i de sentines

Els recordem que el Club Nàutic Cambrils disposa d’una bomba d’evacuació d’aigües grises i de sentines situada al Varador. I és que, segons la normativa, està prohibit l’abocament, descàrrega i tractament de les aigües brutes en aigües portuàries, zones protegides, ries i badies. A més, la normativa especifica que es poden abocar els residus a determinada distància de la costa, sempre i quan es compleixin una sèrie de requisits.

Per tal d’extreure les aigües de sentines i les aigües sanitàries mitjançant aquesta, l’usuari només cal que avisi a marineria per tal que aquests puguin posar-la en funcionament. El seu ús és gratuït.

Tota embarcació d’esbarjo dotada de bany haurà d’estar proveïda de dipòsits de retenció o instal·lacions que puguin contenir dipòsits, destinats a retenir les aigües brutes generades durant la permanència de l’embarcació en zones amb limitacions d’abocaments d’aquest tipus; i amb capacitat suficient per al nombre de persones a bord. Els lavabos amb sistema de tanc d’emmagatzematge transportable són acceptables si aquests tancs compleixen amb el que disposa ISO 8099.

Facebook Comments

Deixa un comentari