El conseller Josep Rull inaugurava la 10a Fira Marítima de la Costa Daurada

, Fira marítima

La 10a Fira Marítima de la Costa Daurada quedava inaugurada oficialment divendres 12 de maig a la tarda. Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, en va ser l’encarregat.

Passades les cinc de la tarda començaven els parlaments, de la mà de Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils. L’entitat, per delegació de l’Ajuntament de Cambrils, organitza la Fira Marítima de la Costa Daurada. Enguany, però, és una edició especial, ja que celebra els seus 10 anys. Vallverdú destacava l’esforç de totes aquelles persones que fan possible la Fira Marítima, que permeten el seu manteniment i millora any rere any.

Ana López, regidora de promoció econòmica, va recordar les possibilitats que ofereix la nàutica i tots els serveis que l’envolten i que complementen l’economia del municipi. Va fer incís en que cal diversificar l’oferta i aprofitar els recursos naturals de Cambrils, tal i com es fa des del sector nàutic.  Camí Mendoza destacava el fet que la Fira Marítima és essencial per potenciar l’interès pel mar i la nàutica i les seves possibilitats, sobretot de cara a les persones del territori. A més de la possibilitat que dóna vers el món laboral.

Tancava l’acte dels parlaments Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, destacant que el Club Nàutic Cambrils no es limita a la gestió ordinària, si no que fa que passin coses. I és gràcies a la confiança que té en la feina que fa i en les possibilitats del present i del futur.

Tot seguit, les autoritats van recórrer la Fira Marítima, coneixent un a un tots els seus participants i oferta.

Facebook Comments

Deixa un comentari