El Rowing Surf i els hidropedals elèctrics, novetats de les activitats nàutiques de la Fira Marítima Costa Daurada

El proper 17 de juny s’inaugurarà una nova edició de la Fira Marítima Costa Daurada. Dins de l’ampli programa d’activitats, ocupen un lloc especial les activitats nàutiques. Un espai per als més atrevits on poder provar tot tipus de propostes relacionades amb el mar. Totes les activitats nàutiques són gratuïtes i estaran ubicades a les Escales Reials.

En aquesta edició comptem amb algunes novetats que segur seran de l’interès dels amants del mar. Una d’elles és el Bateig d’Hidropedals elèctrics. Els Hidropedals elèctrics substitueixen els tradicionals patins de platja i els fan més ràpids i lleugers gràcies a un motor elèctric.

Un altra de les novetats és el bateig de Rowing Surf, una taula de surf que es converteix en una embarcació de rem olímpica. Una disciplina molt popular a Austràlia i Nova Zelanda que ara arriba al mediterrani. Els entesos asseguren que la seva pràctica és un esport molt complert.

Més enllà d’aquestes novetats, els visitants de la Fira podran gaudir de les activitats nàutiques habituals com el simuladors d’Optimist i Windsurf, el caiac o els batejos de vela llatina, submarinisme o de pesca.
Us esperem a tots! Us animeu?

Facebook Comments

Deixa un comentari