Els nois d’Optimist del CNCB assoleixen molt bons resultats a la 9a Regata Mar d’Empúries celebrada al CN l’Escala

L’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils va participar aquest cap de setmana a la 9a Regata Mar d’Empúries, organitzada pel Club Nàutic de l’Escala. La competició, per als grups 1 i 2, va començar dissabte amb perfectes condicions meteorològiques per navegació, amb sol i vent mig tèrmic. Grup 1 va celebrar 4 proves i Grup 2 en feia 3.

Diumenge, mateixes condicions de vent, celebrant G1 2 proves i G2, 3, aconseguint realitzar les 6 proves programades des d’un inici.

Finalment, quatre dels regatistes del Club Nàutic Cambrils pujaven al pòdium en el repartiment de premis.

En G1, Joan Domingo es feia amb el 1r lloc sub11, sent 30è a la general. El seu company Joan Fargas va ser 3r sub 13 i 7è a la general.

En G2, Ariadna Ferrer pujava al pòdium en el 3r lloc sub16 i 16a a la general i Iker Múgica, també era 3r però en sub 11 i 5è a la general.

Pel que fa a la resta de regatistes del club cambrilenc que hi van participar, cal destacar el seu esforç i treball a l’aigua. Ells van ser, en G1 Ricardo de March i Guillem Mateu i en G2, Gonzalo Alberto, Ariadna Ferrer, Sergi Muñoz, Alejandro Ferrero i Joan Gil.

De fet els resultats assolits en aquesta regata consoliden la bona feina que estan fent els grups de G1 i G2 d’Optimist amb els seus entrenadors, que en aquest cas van ser Leandre Garcia i Oriol Oliva.

Facebook Comments

Deixa un comentari