International Sailors Evening per agrair la confiança dels nostres socis i armadors

, ¡, Social

El passat dissabte 27 de maig la International Sailors Evening el Club Nàutic Cambrils va celebrar  Una vetllada per celebrar l’arribada dels nous socis, en especial d’aquells que venen de més lluny, que han decidit recórrer moltes milles per portar la seva embarcació fins a Cambrils.

Va ser una trobada que va arrencar a dos quarts de vuit del vespre a la terrassa del restaurant. Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, va anar donant la benvinguda a la cinquantena de socis i armadors que van participar de la festa. Ell va ser l’encarregat també de fer els parlaments amb els quals va agrair a aquells nous socis i armadors estrangers el fet que  hagin triat el Club Nàutic Cambrils per davant d’altres clubs després de prendre la decisió d’escollir un port base fora del seu país.

La International Sailors Evening va servir per tal que socis i armadors coneguessin millor el funcionament del Club i el seu futur, a més de conèixer altres socis i armadors i compartissin experiències.

La vetllada, amb sopar i música en directe a càrrec de la formació en duet de la Stromboli Jazz Band, es va allargar fins gairebé la matinada.

Facebook Comments

Deixa un comentari