Zsombor Denesz , segon en la prova del Circuit Català d’Optimist a Arenys de Mar

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Zsombor Denesz, va aconseguir el segon lloc en el pòdium de la prova de Optimist G2 celebrada aquest passat cap de setmana al Club Nàutic Arenys de Mar, dins de les proves del Circuit Català d’Optimist.

A la competició també hi van participar altres regatistes del CNCB, que van fer un excel·lent paper. L’equip del Club, amb l’entrenador Leandre García al capdavant va aconseguir una sisena posició per a la regatista Natalia García i el setè lloc va ser per Santiago Albert. Destacar també la posició número 33 per a Mar Fernández i la classificació entre els 47 primers de Joan Fargas, en la categoria G1, sent el més petit de l’expedició.

El director esportiu del Club Nàutic Cambrils, Pep Subirats, valora molt positivament la participació i resultats.