Jordi Xammar es penja la plata al 50 Trofeo Princesa Sofía

El regatista del Club Nàutic Cambrils Jordi Xammar aconsegueix la preuada segona posició del 50 Trofeo Princesa Sofía després de 6 intenses jornades a l’aigua. Partint des de la quarta posició i amb el subcampionat com a únic objectiu, Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez van brillar aquest passat dissabte 6 d’abril per a finalment poder celebrar el seu magnífic treball.

El 50 Trofeo Princesa Sofía Iberostar s’ha disputat a la Badia de Palma amb 10 classes i una participació rècord de 849 embarcacions i 1.200 regatistes de 67 països.

Una competició que ha tingut condicions molt variables de vent però que aquest dissabte 6 d’abril amb ratxes per sobre dels 20 nusos i onades de més de metre i mig va donar una última jornada molt emocionant.

De fet, les extremes condicions de vent de dissabte, que van posar en dificultats a la majoria de la flota, van fer que els 49er, els 49erFX i Nacra 17, no tinguessin opcions de navegar. Precisament en 49erFX competien Carla i Marta Munté, del Club Nàutic Cambrils, que es van mantenir en la posició 22 després de 15 proves.

Els altres dos regatistes del Club Nàutic Cambrils participants, Món Cañellas i Marcelo Cairo, van competir en Làser Standard acabant 72 i 108 respectivament.

El 50 Trofeu Princesa Sofia Iberostar ha estat organitzat pel Club Nàutic S’Arenal, el Club Marítim Sant Antoni de la Platja, el Reial Club Nàutic de Palma i les federacions de vela balear i espanyola.

Facebook Comments

Deixa un comentari