El Club Nàutic Cambrils signa la concessió d’explotació del restaurant i del Barlovento

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, ha signat aquest dilluns a la tarda la concessió d’explotació del restaurant del Club Nàutic i del Barlovento amb els seus dos nous restauradors. La durada del contracte és d’uns 6 mesos, data amb la qual està prevista l’inici de remodelació dels edificis del Club. La signatura s’ha dut a terme a l’Edifici de Capitania del CNCB.

D’una banda, el restaurant del Club passa a ser explotat pel restaurador Xavier Fernàndez, xef professional format a l’Escola de Cuina Bellart de Barcelona. Segons Fernàndez, la seva cuina oferirà una proposta gastronòmica d’acord amb la tradició del municipi i amb toc d’autor. “Respecte pel producte km 0 i fresc amb una forta tradició marinera; així serà la nova proposta gastronòmica del Club”, sosté el nou restaurador.

D’altra, el Barlovento passa a ser gestionat per Josep Bach i Dolors Rom, actuals propietaris de l’espai L’Orangerie de Clos Barenys i del Grup El Pati de Cambrils. L’activitat d’aquest espai, oberta al públic, estarà sempre vinculada al conjunt d’accions previstes a l’Escola de Vela, regates i les activitats nàutiques de l’estiu que cada any acull el CNCB.

Ambdues instal·lacions, que estan en ple procés de remodelació i adaptació per afrontar la nova temporada, estaran operatives i obertes al públic abans de Setmana Santa.

El president del Club Nàutic, Ramon Vallverdú, sosté que la signatura dels dos nous contractes de concessió, tant del restaurant com del Barlovento, abans de les vacances de Setmana Santa són una peça clau i angular pel Club, un motor per començar la nova temporada i per oferir als socis del CNCB com a la resta de visitants i veïns del municipi, una oferta gastronòmica de primer nivell. En aquesta mateixa direcció es manifesta Juan Ramon Guillen, secretari de l’actual Junta Directiva, qui afirma que les dues propostes gastronòmiques es completen entre elles amb la finalitat d’oferir una proposta culinària transversal i que doni resposta tant als socis, turistes que volen gaudir d’un àpat de qualitat així com als esportistes del Club.

Facebook Comments

Deixa un comentari