Marcelo Cairo, tercera posició de Làser Radial en la regata Cambrils a Bon Port

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils ha acollit aquest cap de setmana la regata Cambrils a Bon Port en la que hi han participat 124 regatistes vinguts d’arreu de Catalunya i amb el Real Club Nàutic de València com a club convidat.

Les condicions meteorològiques van acompanyar tot el cap de setmana i en la primera jornada de competició ja es van poder celebrar 4 de les sis proves previstes per al campionat. Aquesta prova era la primera regata puntuable del Circuit Català pel rànquing oficial de la Federació Catalana de Vela.

Els regatistes van competir en les categories de 420, Làser 4.7 i Làser Radial. En aquesta última Marcelo Cairo, regatista del Club Nàutic Cambrils,  va aconseguir la tercera posició mentre que Matías Sabaté, del CN El Masnou es fa amb el primer lloc categoria masculina i Mónica Azón, també del mateix club, primera posició categoria femenina.

Pel que fa a la categoria de 420 la primera posició va ser per Silvia Mas del CN S’Arenal. Van completar el pòdium Nacho Dávila i Javier Mestre del CN El Balís(1r Class U19) i David Charles i Irene Huerto del CN El Balís.

Finalment en la categoria Làser 4.7, primera posició femenina per Mariona Rahola del CN El Balís i U16, Laura Pedraza del CN Vilassar de Mar. En la categoria masculina 4.7, primera posició per Isidro Codoner del RCN València, segon lloc per Marcos Altarriba també del club valencià. Va tancar el pòdium Isidreo Codoner del RCN València.