El temps variable, el vent i els núvols donen la benvinguda al mes de març

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El divendres a la tarda el cel estarà molt ennuvolat o cobert a l’extrem Nord. A la resta de la meitat Nord, estarà entre mig i molt ennuvolat, mentre que a la la meitat Sud estarà serè o poc ennuvolat, o puntualment mig ennuvolat. A partir del vespre, la nuvolositat minvarà fins a quedar serè o poc ennuvolat en general, tot i que a l’extrem Nord del Pirineu es mantindrà el cel cobert i puntualment molt ennuvolat a altres punts de la serralada. S’espera precipitació a l’extrem Nord del Pirineu i alguna precipitació feble a la resta, sobretot a partir de la tarda. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Les temperatures aniran lleugerament a la baixa. La visibilitat serà entre bona i regular a la meitat Nord i entre bona i excel·lent a la resta. El vent bufarà de components Nord i Oest. El vent serà fluix i variable al Nord del litoral central, Sud de la Costa Brava i a l’interior del Nord-est.

Dissabte el cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts que creuaran d’Oest a Est. A més, se’n formaran durant les hores centrals del dia. A banda, de matinada hi haurà intervals de núvols a l’extrem Nord-est. S’espera precipitació feble, localment moderada en algunes zones del Pirineu. La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat tot, serà regular o dolenta al vessant Nord del Pirineu. El vent bufarà de component Nord i Oest entre fluix i moderat amb ratxes fortes o molt fortes al Pirineu i de forma puntual a les Terres de l’Ebre, si bé a partir de la tarda tendirà a afluixar. Malgrat tot, serà fluix i variable a la tarda al litoral central.

Finalment, diumenge cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que de matinada hi haurà alguns núvols alts i mitjans al Nord-est. A partir de migdia, la nuvolositat augmentarà d’Oest a Est fins a quedar mig o molt ennuvolat per núvols alts i mitjans a la tarda. La nuvolositat serà més abundant i compacta a partir de mitja tarda. La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Fins a mig matí, bufarà el vent a les Terres de l’Ebre d’intensitat entre fluixa i moderada amb cops forts, mentre que a la resta del país el vent serà fluix i variable. A partir de llavors, bufarà de component Sud i Oest d’intensitat entre fluixa i moderada. Malgrat tot serà fluix i variable a l’interior. Al final del dia, bufarà fluix i variable, si bé s’imposarà de nou el mestral a les Terres de l’Ebre.

Facebook Comments

Deixa un comentari