Optimits Training Camp amb Jordi Xammar i Nico Rodríguez

El Club Nàutic Cambrils, amb el suport de l’ACCIO – Associació Catalana de la Classe Internacional Optimist, organitzarà els propers dies 18 i 19 de novembre el “XAMMAR/RODRIGUEZ – TOKYO 2020 – TRAINING CAMP” per a la classe infantil Optimist.

Aquestes jornades d’alt nivell comptaran amb la tripulació Jordi Xammar – Nico Rodriguez, amb experiència Olímpica a Rio 2016 i diversos títols mundials a l’esquena, immersos ja en plena fase de preparació amb l’objectiu de participar en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Jordi i Nico s’encarregaran de transmetre les seves experiències i coneixements als joves regatistes. Les jornades comptaran amb la col·laboració de l’equip tècnic del Club Nàutic Cambrils.

Jordi i Nico buscaran en aquestes dues jornades, incentivar la millora tècnica de tots els regatistes i navegants durant la temporada esportiva. La data 18 i 19 de novembre és el cap de setmana previ a la regata de Circuit que s’organitza el següent cap de setmana, també en aigües del Golf de Sant Jordi-l’Hospitalet de l’Infant, convertint la participació del Training Camp en una gran oportunitat per rendir al màxim en la segona regata del Circuit.

Tots els interessats podeu us podeu inscriure al següent enllaç http://clubnauticcambrils.sailti.com/es/default/races

Facebook Comments

Deixa un comentari