PERFIL DE: Susana Cebamanos, Capitana de flota d’Optimist “La vela aporta valors molt importants als nens en plena formació”

Susana Cebamanos és la capitana de flota d’Optimist del CNCB. Després d’any i mig al càrrec, assegura que un dels objectius més importants que el Club podria assolir és ampliar, encara més, la quantitat de nens de Cambrils i del conjunt de la comarca que participen i coneixen el món de la vela. “Cal que els nens coneguin, s’apropin al mar i el visquin gràcies a les escoles. És un món fantàstic i ple d’experiències molt enriquidores per a tots”, sosté.

Susana Cebamanos, tot i que prefereix que li diguin Sue, és directa, sincera i molt honesta amb el que creu. Afirma que el món de la vela suma valors molt importants als nens en un moment de plena formació i aprenentatge. “A través de l’esport, aprenen ràpidament ser responsables, madurs, guanyen caràcter, personalitat i sobretot, que les decisions que prenen a l’aigua tenen conseqüències, com a la vida en general”.

De 48 anys, procedent de Madrid i de formació economista, Susana Cebamanos assegura que sempre ha estat una persona molt participativa de les activitats que s’organitzen al Club i, per aquest motiu, va acceptar el repte de posar-se al capdavant de tot l’entramat intern dels més petits de l’Escola de Vela. Havent nascut a la “capital”, desconeixia de ple el món del mar i admet que es va quedar fascinada quan van començar a introduir-se en aquest circuit ple d’experiències i sensacions.

Assegura també que hi ha molta feina a desenvolupar als Clubs i molts projectes per portar a terme. Amb un somriure, sosté que li fascina i apassiona tot el que viu i comparteix els caps de setmana amb les activitats directament relacionades amb la mar.

Facebook Comments

Deixa un comentari