A Bon Port una regata del Club amb molta tradició

150 regatistes van competir l’últim cap de setmana a la Cambrils a Bon Port, per a Optimist G1 i G2. Una regata del Club Nàutic Cambrils amb molta tradició  i de la que van gaudir fins a 18 Clubs Nàutics de tot Catalunya. Arnau Gelpí, del Club Nàutic el Balís va guanyar en G1 mentre que Izan Codinachs del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols es proclamava campió en G2.

La regata Cambrils a Bon Port començava dissabte. Una jornada amb vent variable que va obligar a adaptar el camp de regates a les canviants condicions, destacant la feina de l’equip organitzador, que va permetre una completa jornada dissabte tot i la diversitat d’intensitat de vent. D’aquesta manera es van celebrar 4 proves per G1 i 3 per G2.

Diumenge en canvi, tot i esperar fins les 3 de la tarda, el vent no va voler aparèixer i no se’n va celebrar cap.

En el repartiment de premis van acompanyar a l’escenari a Ramon Vallverdú, president del Club; Jesús Gascón, membre de la Junta Directiva; Meritxell Cornudella, representant de la Federació Catalana de Vela; Olga Figueres, representant de la classe Optimist a Tarragona i Xavier Garcia, secretari català de la classe Optimist.

Un a un es van cridar els 5 primers classificats de cada grup.

En Grup 1, va guanyar Arnau Gelpí, del Club Nàutic el Balís, seguit per Nil Subirats del Club Nàutic Cambrils; Max Rondeau d’Arenys de Mar; el cambrilenc Lluís Fargas i Marçal Costa de Palamós.

Pel que fa a Grup 2, el primer classificat va ser Izan Codinachs del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. En segona posició, Aleix Manresa de Blanes, seguit per Mariona Ventura del Masnou, Monica Delgado de Vilassar de Mar i Natalia Garcia, del Club Nàutic Cambrils.

A més, al ser la regata Cambrils a Bon Port, els 10 premiats van ser obsequiats amb una ampolla d’oli de la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari