Torna l’estabilitat i el bon temps després de la llevantada Glòria

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El divendres a la tarda el cel romandrà serè o poc ennuvolat per núvols alts, si bé de matinada n’hi haurà de mitjans al litoral i prelitoral Nord i al final del dia n’arribaran pel terç Oest de Catalunya. Independentment, fins a mig matí i novament a partir del vespre, hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral Nord. La visibilitat serà bona o excel·lent. Malgrat això, es formaran bancs de boira o boirina matinal a valls i fondalades de l’interior. El vent serà fluix i variable al principi i al final del dia, amb Terral al litoral. La resta de la jornada el vent bufarà de component Sud, fluix amb cops moderats al litoral i variable a l’interior del territori, però amb intervals de component Sud i Oest al centre del dia.

El dissabte la nuvolositat augmentarà d’Oest a Est fins a quedar el cel molt ennuvolat a la tarda arreu del territori. A partir del matí i durant la resta de la jornada s’espera precipitació feble dispersa a la meitat Oest. A partir de migdia no es descarta que pugui arribar alguna precipitació dispersa a la resta del territori. S’acumularan quantitats poc abundants de precipitació. La cota de neu voltarà els 1400 metres. El vent bufarà fluix i direcció variable amb predomini del component Sud al litoral. Tot i això, al centre de la jornada bufarà entre fluix i moderat de component Sud al litoral i prelitoral Nord.

Finalment, el diumenge fins a mig matí el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general. A partir de llavors, la nuvolositat s’anirà fent menys compacta d’Oest a Est fins a quedar serè o poc ennuvolat. No es descarta precipitació feble i minsa fins a primeres hores del matí a qualsevol punt i a la tarda a punts del Pirineu i de l’interior del quadrant Nord-est. Serà feble i acumularà quantitats molt menors. La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé, es formaran alguns bancs de boira o boirina matinals a valls i fondalades de l’interior. Bufarà el vent de components Nord i Oest d’intensitat entre fluixa i moderada, amb alguns cops forts fins a migdia. Serà de Mestral a les Terres de l’Ebre i, de Tramuntana, a la Costa Brava.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari