Temperatures primaverals i calor durant el cap de setmana

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que fins a migdia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral, més trencats al centre del dia. A banda, també hi haurà alguns estrats baixos a la vall de l’Ebre i de la depressió Central fins a mig matí. Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa; màxima lleugerament més alta, sobretot al litoral i prelitoral central. La visibilitat serà entre bona i excel·lent arreu, tret del litoral i prelitoral on serà regular, puntualment dolenta. A més a més, hi haurà bancs de boira matinals a punts de l’interior i no se’n descarta a punts de la meitat sud del litoral. El divendres a la tarda el vent bufarà de component Oest entre fluix i moderat en general.

En dissabte el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que al litoral hi haurà intervals de núvols baixos, més trencats durant les hores centrals de la jornada. A més, fins a mig matí també n’hi haurà a punts del prelitoral. La visibilitat serà entre bona i excel·lent arreu, tret del litoral i prelitoral on serà regular o puntualment dolenta. A més a més, hi haurà bancs de boira matinals a punts de l’interior i no se’n descarten a punts de la meitat Sud del litoral. A l’interior del territori el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component Oest durant les hores centrals del dia. Al litoral bufarà fluix fins a mig matí i de nou al final de la jornada. A la resta del territori el vent bufarà de component Sud entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al litoral central i al Sud de la Costa Brava.

Finalment, en diumenge el cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts arreu del territori, sobretot a partir de migdia, quan també arribarà algun núvol mitjà pel Nord-oest. A banda, a punts del litoral hi haurà alguns intervals de núvols baixos, sobretot fins a mig matí i de nou a partir del vespre. Temperatura mínima i màxima en lleuger ascens, puntualment moderat. Malgrat això, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa a la costa. A l’interior del territori el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest a la meitat oest durant les hores centrals del dia. La visibilitat serà excel·lent, tret de punts del litoral on serà regular o puntualment dolenta per la presència d’algun banc de boira. Independentment, es podran formar alguns bancs de boira matinals a punts de l’interior del territori i a la vall de l’Ebre.

Facebook Comments

Deixa un comentari