Temperatures primaverals en el primer cap de setmana de febrer

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El divendres a la tarda el cel estarà molt ennuvolat de núvols alts i mitjans arreu del territori. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i quedarà serè o poc ennuvolat, tret del Nord-est on es mantindrà ennuvolat. Hi haurà precipitacions d’intensitat feble i puntuals. La visibilitat serà bona, tot i que, fins a migdia, serà regular o puntualment dolenta a punts del vessant Nord del Pirineu i zona central. Fins a mig matí i novament al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable de component Oest al litoral i prelitoral. Durant les hores centrals de la jornada s’imposarà el vent entre fluix i moderat de component Sud. Entrarà mestral a les Terres de l’Ebre.

El dissabte la nuvolositat augmentarà durant la matinada i fins a mig matí on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. A partir de llavors, s’obriran clarianes d’Oest a Est fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat a partir de primeres hores de la tarda. Independentment, hi haurà estrats baixos a punts de Ponent que persistiran fins a primera hora de la tarda. Dissabte s’espera algun ruixat feble i aïllat fins a mig matí i a punts del quadrant Nord-Occidental i no se’n descarta a la resta del territori. Fins a primeres hores del matí i de nou al final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable. Al llarg del matí s’imposarà el vent entre fluix i moderat de component Oest a l’interior i el component Sud i Oest al litoral, sobretot de garbí.  A la tarda hi haurà algun cop fort de component Oest a punts de la meitat Sud del prelitoral.

Finalment, el diumenge el cel romandrà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts, més freqüents fins a migdia quan també n’hi haurà algun de mitjà a la zona Nord del territori. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a la zona central de Catalunya. La temperatura, tant mínima com màxima, serà més alta. Ambient suau a migdia. Contrast tèrmic matinal a l’interior. Fins a primera hora del matí i novament al final del dia el vent bufarà entre fluix i moderat de component Oest al litoral i prelitoral. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component Oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort a punts elevats de l’interior i al litoral, si bé continuarà fluix i variable a l’extrem Nord-est.

Facebook Comments

Deixa un comentari