Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez 3rs d’Europa 470

Jordi Xammar, regatista del Club Nàutic Cambrils, i Nicolás Rodríguez han obtingut la medalla de bronze a l’Europeu de vela classe Europa 470. Aquest es va disputar entre el 6 i el 13 de maig al Yatch Club de Mònaco amb un total de 90 tripulacions, vuit d’elles representant a Espanya.

El 470 “Movistar”, de Xammar i Rodríguez, va signar a Mònaco el seu millor resultat de la temporada pujant al podi continental i aconseguint la seva primera medalla europea en categoria absoluta.

El resultat confirma el bon nivell del tàndem catalano-gallec, que s’ha situat en el segon lloc del Rànquing Mundial després de poc més de sis mesos navegant junts.

Durant les cinc jornades els regatistes Movistar van acumular bons parcials, posicionant-se tercers a la classificació de l’Europeu, amb el qual Jordi i Nico es van penjar oficialment la medalla de bronze darrere dels suecs Carl-Fredrik Fock i Marcus Dackhmmar, que van ser primers, i els francesos Guillaume Pirouelle i Jeremie Mion, segons.