Èxit de participació del Sopar Social del Club Nàutic Cambrils

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

Més de 150 persones van participar el passat dissabte 25 d’agost al tradicional Sopar Social del Club Nàutic Cambrils. L’acte va ser, una edició més, tot un èxit i aquest any ha comptat amb un elevat nombre de participants, el que confirma que és un dels actes més populars entre els nostres socis. Recordem que el Sopar Social te com a objectiu homenatjar als socis que porten 25 o 50 anys al Club alhora que serveix com a festa per acomiadar l’estiu.

L’acte, com cada any, es va celebrar a la L7, on es va ubicar la carpa i la zona de l’aperitiu. Aquest any el grup de corda Tocs de Música va amenitzar el sopar que una edició més va anar a càrrec de L’Orangerie.

A l’hora dels postres, el president, Ramon Vallverdú, abans de començar els homenatges, va voler fer un repàs per la història del Club amb un vídeo de recull d’imatges del passat, present i de la futura remodelació de les instal•lacions, uns dels projectes més ambiciosos de l’entitat en els últims anys.

Destaquem que aquest any hi havia 6 socis que complien 25 anys al Club, però només una d’elles, la Maria Mercedes Pigem, va poder acudir a l’acte. Ramon Vallverdú va ser l’encarregat de fer-li entrega del trofeu. Pigem, va destacar que estava molt satisfeta de portar tants anys al Club i que, tot i tenir una embarcació petita, sempre havia gaudit molt del mar, la pesca i que a dia d’avui ho continuava fent.

També es va retre homenatge a l’únic soci que aquest any complia 50 anys al Club, el doctor Josep Maria Roger Barri, alhora soci fundador del Club. En el seu cas ja no navega però es va mostrar molt feliç d’haver complert mig segle al Club.

El sopar va finalitzar amb un sorteig, gentilesa del patrocinador principal de l’equip de regates del Club Audi Tarracomòbil, que va entregar un cap de setmana amb un vehicle sèrie Q amb el maleter ple de cava i vi. Els assistents van participar també en el sorteig d’altres productes Audi o viatges amb moto aquàtica i parasailing, gentilesa de Jetski Cambrils Salou i Parasailing Cambrils.

Un cop finalitzat el sopar els assistents van poder seguir la festa fora de la carpa amb la música del deejay Dejavú.

Podeu consultar totes les fotos del sopar les podeu consultar al nostre Flickr https://www.flickr.com/photos/124394973@N04/albums/72157700476757494

Facebook Comments

Deixa un comentari