Els Làser 4.7 i els Optimist pugen a tots els pòdiums del Masnou i Torredembarra

Ricard Castellví i Lluís Fargas quedaven primer i segon en Làser 4.7 al 10è Gran Premi Club Nàutic el Masnou el passat cap de setmana. Els dos regatistes del Club Nàutic van fer un excel·lent paper després de 6 proves, 4 dissabte i 2 diumenge, amb tota mena de condicions meteorològiques.

És important destacar que tots els regatistes de l’equip es van esforçar al màxim en totes les proves. La resta de participants de Cambrils van ser Jesús Gascón 7è, Sergi Sevil 9è (ressaltem que Sevil va estar lluitant fins l’última prova pel pòdium. Malauradament, amb un fora de línia va perdre les opcions a pujar-hi), Lucia Gascón 16a, Guillem Griñó 20è, Alberto Conchillo 31è i Nil Subirats 34è.

El valor del resultat està en que la bona preparació dels regatistes demostra que són capaços d’assolir els seus objectius amb totes les condicions de vent i mar.

Els components de l’equip Lluís Fargas, Sergi Sevil, Ricard Castellví i Guillem Griñó viatjaran a Cadis la pròxima setmana per prendre part en la Copa d’Espanya de Làser 4.7. Els resultats d’aquest cap de setmana demostren la seva bona preparació.

 

OPTIMIST A TORREDEMBARRA

Pel que fa a l’equip d’Optimist es van desplaçar a Torredembarra per a participar al Trofeu Els Salats. I no ho podia fer millor, fent triplet en G1 i G2 i en G3 també pujava al pòdium.

Així Ricardo De March, Santi Alberto, Joan Fargas i Zsombor Denes han ocupat les quatre primeres posicions de G1. Els regatistes del Club Nàutic Cambrils han obtingut uns fantàstics resultats en la competició de nivell III, celebrada entre dissabte i diumenge.

Pel que fa a G2, els regatistes de Cambrils no s’ha quedat enrere i tornaven a ocupar les tres posicions de pòdium. Koldo Urrutia, Guillem Mateu i Mar Fernández, després d’unes proves excel·lents, es feien amb la primera, segona i tercera posició respectivament.

Barnabàs Denes va ser 5è, Didac Losilla 9è i Miguel Garcia 17è.

Finalment, en G3 només se’ls hi escapava la 2a posició. Joan Domingo guanyava en la seva categoria, mentre que Gonzalo Alberto era 3r. Joan Gil va ser 4t, Alejandro Ferrero 5è, Sergi Muñoz 6è, Joris Rubio 9è, Alex Donat 12è i Cristina Guillén 25a.

Cal destacar l’esforç logístic del Club en aquest nombrós desplaçament d’una vintena de regatistes. Precisament 14 dels components de l’equip viatgen aquest dijous 7 de març a València per a participar a la regata internacional OptiOrange.

Facebook Comments

Deixa un comentari