L’embarcació Capricho, guanyadora del Concurs de pesca del Calamar Cheers-Garrote

L’embarcació Capricho de Cambrils ha guanyat aquest cap de setmana el 1er premi del Concurs de Pesca del Calamar Cheers-Garrote. El segon lloc ha estat per l’embarcació Llobarrete, també de Cambrils i el tercer per Roivan, de Salou. El Premi a la peça més gran ha estat en aquesta edició per a l’embarcació Anatoni de Cambrils.

Aquest any en el concurs del Calamar hi han participat 20 embarcacions i prop de 100 persones. El concurs va ser tot un èxit gràcies a la treva meteorològica que va permetre una jornada de pesca sense vents forts, ni la pluja a la que estem acostumats aquesta tardor.

A les 15:30 es va realitzar la reunió de patrons a la zona de l’escola de vela, es va fer entrega dels obsequis dels patrocinadors del concurs i després d’explicar les bases i normativa del concurs els tripulants van anar a preparar les seves embarcacions. Puntualment a les 16:00 es va realitzar la sortida de les 20 embarcacions participants que van pescar durant 3 hores per tornar a port a les 19:00h. Gairebé totes les embarcacions van pescar. La jornada es va tancar amb un sopar-barbacoa a càrrec de l’Asador de Ale.

A l’entrega de premis hi van participar el president del CNCB Ramon Vallverdú, Miguel Sánchez (Garrote), Fernando García (Cheers) i Albert Palau del concessionari INDAUTO (Opel-KIA), patrocinadors del concurs.

Finalment es va realitzar un sorteig d’obsequis a les embarcacions participants, donant per tancat el concurs de pesca del calamar d’aquest any 2018.

Podeu consultar la galeria fotogràfica del concurs al nostre Flickr https://www.flickr.com/photos/124394973@N04/albums

Facebook Comments

Deixa un comentari