Canella IV, de Ramon Duran, guanyador del primer Premi Barracuda Tour

El concurs de pesca organitzat per Germans Guasch amb la col•laboració de Club Nàutic Cambrils, Suzuki Marine, Freedom Sea i Garrote Pesca, entre d’altres, ha comptat amb 25 embarcacions inscrites en aquesta segona edició, que ha comptabilitzat un total de 523 captures, amb 110 , 7kg, que van ser donades íntegrament al Banc d’Aliments.
A les 8h es donava la sortida a una assolellada jornada de 5 hores que culminava amb la pesada, a partir de les 13h, hora límit en què les embarcacions anaven arribant a port i gaudien d’un aperitiu.
Camella IV, de Ramon Duran, va obtenir el Primer Premi, amb 133 peces i 22,950 kg. Seguit per l’embarcació guanyadora del 1r Selective, Llum de Juan III, de Daniel Illa (amb 3 peces, 14,650 kg) i en tercer lloc Trampa IV, de Fernando García (amb 86 peces, i 13,500 kg).

Entre els altres participants es van regalar i van sortejar alguns obsequis proporcionats per les empreses col•laboradores, com sondes Lowrance de Statemarine, Ràdio VHF i altaveus Bluetooth de Sportnav, neveres i canyes Yuki i Daiwa, entre altres materials apreciats pels aficionats a la pesca i la navegació .
Una jornada molt gaudida que va comptar amb l’actuació final del monologuista Paco Collado, conegut com el Aberroncho.
Dos participants de l’embarcació guanyadora, al costat d’un membre de Jamty (que va optar a la tercera plaça per sorteig), representarà a la Costa Daurada a la Gran Final del Barracuda Tour, la competició internacional de pesca de llobarro que se celebrarà el proper mes de maig a Port du Crouesty, França, patrocinats pel Concessionari Oficial Beneteau Germans Guasch.
La Gran Final acull uns 70 equips amb l’objectiu de capturar, mesurar i deixar anar el major nombre de llobarros, a bord de les embarcacions Barracuda, una gamma de passeig amb cabina, de les favorites per als aficionats a la pesca des d’embarcació. Se celebrarà del 30 de maig al 2 de juny.

Facebook Comments

Deixa un comentari