La secció de pesca prepara els propers concursos de pesca

, Pesca

El Trofeu Open Interclubs Costaner, organitzat entre els clubs nàutics de Cambrils, Salou i Tarragona, serà el proper a celebrar-se. Aquesta és una competició que es disputa a tres proves, una en cada un dels clubs organitzadors. Precisament a Cambrils serà la primera, el dissabte 2 setembre. A Tarragona la competició es realitzarà coincidint amb la festivitat de Santa Tecla, el 23 de setembre. 15 dies més tard es farà l’última a Salou.

El següent cap de setmana serà el torn del Concurs Bonítol al Brumeig- 7è Trofeu Portman Nautic. Es celebrarà el dissabte 9 setembre. El concurs més tradicional de la secció de pesca del Club Nàutic Cambrils.

Finalment al novembre la secció de Pesca del Club Nàutic Cambrils prepara el Concurs del Calamar. Es disputarà l’11 de novembre a la tarda vespre. Un concurs que serveix de cloenda de tot un any per als aficionats a la pesca. A més, aquest és el concurs en el qual més s’incentiva la participació dels més petits, amb més tripulacions amb infants, creant-los així afició a la pesca des de ben aviat.

Facebook Comments

Deixa un comentari