L’embarcació Llobarete, guanyadora del Concurs de Pesca del Calamar Cheers-Garrote

L’embarcació Llobarrete, d’Antonio Anchuela ha estat la guanyadora aquest cap de setmana d’una nova edició del Concurs del Calamar Cheers-Garrote que s’ha celebrat al Club Nàutic de Cambrils. Anchuela va aconseguir la primera posició per pescar un total d’11 calamars amb un pes total de 5.800 Kg en una jornada que va estar marcada per les  bones condicions meteorològiques i una excel·lent participació.

En aquesta nova edició han participat en el concurs 27 embarcacions vingudes dels ports de Sant Jordi, Salou, l’Hospitalet de l’Infant i Cambrils, amb un total de 80 participants. En total, es van pescar 65 calamars, 34 sèpies i 2 pops, el que va representar més 23.300 kg de calamar.

La segona posició del pòdium va ser per l’embarcació Garrote, de Miguel Sànchez amb 7 calamars i 2 sèpies i el tercer lloc se’l va endur l’embarcació Fugit de Francisco Martínez, que va pescar 7 calamars.

La peça més gran del concurs va estar lluitada entre les embarcacions Fugit i Capricho, que van pescar dues peces de 1.000kg, desempatant la segona peça gran a favor de l’embarcació Fugit, que es va fer amb una peça de 0,600kg.

Un cop finalitzat el Concurs els participants van celebrar una barbacoa a les instal·lacions del Club que va posar punt i final a la jornada. Fernando Cendra, delegat de la secció de Pesca del Club Nàutic Cambrils valora molt positivament la nova edició del concurs i assegura que aquest es consolida dins de l’agenda d’actes anuals i ja sestà pensant en les novetats per al 2018.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari