L’embarcació Figa Fosca del Club Nàutic Cambrils, primera posició de la Interclubs de Tarragona

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el segon cap de setmana del concurs de pesca Interclubs. En aquesta ocasió la competició s’ha celebrat al Real Club Nàutic de Tarragona i el proper 13 d’octubre finalitzarà l’Interclubs 2018 al Club Nàutic de Salou.

Al concurs hi van participar un total de 18 embarcacions i 56 persones. Dissabte el concurs es va començar a les 09.00h amb unes condicions magnífiques de pescar. Dia de sol i mestral moderat que va permetre la pràctica de totes les modalitats de curricà costaner.

La jornada va finalitzar a les 14.00h amb el tradicional pesatge, presentació de les captures, on va destacar l’embarcació Blau Marí del Real Club Nàutic de Tarragona, amb 15 llampugues i un pes de 17,84 kg i l’embarcació Figa Fosca del Club Nàutic Cambrils, amb un palometón de 20,80 kg.

Així doncs la classificació final va ser: un primer lloc per l’embarcació Figa Fosca del Club Nàutic Cambrils, segona posició per l’embarcació Blau Marí del Real Club Nàutic Tarragona i una tercera posició per La Catalina, també del Real Club Nàutic de Tarragona. El premi a la peça més gran va ser per La Figa Fosca de 20,80 kg.

La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor al restaurant del Real Club Nàutic Tarragona. Propera cita i darrera jornada de la Interclubs el dia 13 d’octubre al Club Nàutic Salou.

Facebook Comments

Deixa un comentari