L’embarcació Jamty, de Juan Antonio Ortuño, del Club Nàutic Tarragona, primera posició de la Interclubs a Cambrils

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Dissabte es va celebrar el primer concurs de pesca de la temporada amb la celebració del Concurs de Curricà Coster Interclubs Costa Daurada. El Club va acollir la primera jornada del concurs que s’organitza en tres Clubs diferents. El 29 de setembre serà el torn del Real Club Nàutic de Tarragona i el 6 d’octubre del Club Nàutic Salou.

En el concurs de Cambrils hi van participar un total de 19 embarcacions dels ports de Cambrils, Tarragona i Cambrils. El concurs es va iniciar a les 9.00h del matí amb la tradicional reunió de patrons i l’entrega del gel i l’esquer.

Tot i el temps ennuvolat i la nit de turmenta, la prova es va poder dur a terme sense problemes gràcies a la treva climàtica fins les 13.30h que va permetre que els participants competissin per aconseguir el major nombre de peces.

El pesatge de captures es va realitzar  al moll d’espera del CNCB, amenitzat amb un vermut cortesia del Bar Barlovento. La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor al Restaurant del Club Nautic on es va fer el repartiment de premis per part del president del CNCB, Ramon Vallverdú, i dels delegats de cada un dels clubs participants.

Així doncs la classificació va quedar de la següent manera:

1er Classificat, embarcació JAMTY – Juan Antonio Ortuño-  RCNT Y PEÇA GRAN

2òn Classificat, embarcació DELPHI DOS – Àngel González – Port Esportiu Salou

3er Classificat, embarcació FAL·LERA – Sr. APu – RCNT

Facebook Comments

Deixa un comentari