Món Cañellas i Marcelo Cairo participen al Campionat d’Espanya de Làser Standard, emmarcat a la Setmana Olímpica Andalusa

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Món Cañellas i Marcelo Cairo participen aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya Làser Standard que se celebra a Cadis. Marcelo Cairo va acabar la primera jornada en tercera posició seguit de Món Cañellas en quarta. Després d’aquest bon inici, els regatistes del Club realitzen avui divendres les proves de la segona jornada que acull el Centro Especializado de Tecnificación Deportiva de Vela Bahía de Cádiz, emmarcat en la Setmana Olímpica Andalusa.
En total participen 39 regatistes en la categoria de Làser Standard però el global de les regates compta amb 250 regatistes arribats de 23 països, amb 12 proves per a cadascuna de les classes participants. Tots ells mesuraran les seves forces fins aquest diumenge 3 de març.
La 14a Regata Setmana Olímpica Andalusa, 19è Trofeu Carnaval Badia de Cadis, és una competició organitzada per la Federació Andalusa de Vela amb el patrocini de la Junta d’Andalusia, la Diputació Provincial de Cadis, l’Ajuntament del Port de Santa Maria i la col·laboració de la RFEV i Puerto Sherry.

Facebook Comments

Deixa un comentari