Ricard Castellví, Subcampió masculí de la Copa d’Espanya de Làser Radial

Ricard Castellví, regatista del Club Nàutic Cambrils, puja al pòdium de la Copa d’Espanya de Làser Radial com a Subcampió absolut masculí i Subcampió masculí sub19. Si la setmana passada aconseguia el preuat trofeu de la Copa d’Espanya de Làser 4.7 a Cadis, ahir diumenge 24 de març tornava a celebrar un gran triomf.

Les primeres proves de la Copa d’Espanya de Làser Radial, organitzada pel Club Nàutic El Masnou, van començar divendres i finalitzaven ahir diumenge, tot i que en aquesta darrera jornada no es va poder navegar per les condicions meteorològiques adverses. Així doncs entre divendres i dissabte es van celebrar 5 proves que van dur a Ricard Castellví a la segona posició masculina i a la quarta en la general.

En total hi van prendre part 122 regatistes de tot l’Estat, entre ells, el també regatista del Club Nàutic Cambrils Sergi Sevil.

Ambdós regatistes combinen durant la present temporada dues classes, Làser 4.7 i Làser Radial, per a la propera temporada passar definitivament a la classe superior, la Radial.

Facebook Comments

Deixa un comentari