El vent dona treva i es realitzen les primeres proves del Campionat d’Espanya de Làser 4.7

Premsa Club Nàutic

, -, ¡

La falta de vent està sent la protagonista del Campionat d’Espanya de Làser 4.7 Gran Premi Audi Tarracomòbil que s’està celebrant aquests dies al nostre Club. Ahir, després d’una primera jornada marcada per la falta de vent, es va poder realitzar una prova de cada grup. No va ser fins al migdia que el vent va donar una mica de treva i va permetre als 187 regatistes anar a l’aigua i navegar.

Des de la organització es va voler aprofitar al màxim el poc vent. L’aposta, comenta el director esportiu del Club, Pep Subirats, és “fer poques proves però ben fetes”, comenta. La jornada d’avui es preveu similar a la d’ahir a nivell meteorològic i l’organització es prepara pel fort vent de mestral previst per demà que determinarà el desenllaç del Campionat.

Ahir al vespre els equips de regates van tancar la segona jornada amb el sopar central del Campionat que es va celebrar al Resort del Càmping Cambrils Park, on han estat allotjats bona part dels regatistes durant els dies de Campionat.

Podeu consultar totes les imatges i vídeos del Campionat a les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram i Twiter) o al nostre compte de Flickr. https://www.flickr.com/photos/124394973@N04/

Facebook Comments

Deixa un comentari