Un alumne del CEIP Cambrils, guanyador de la primera edició del concurs “Pinta el vaixell de la Fira Marítima”

El concurs “Pinta el vaixell de la Fira Marítima” ja te guanyadors! En aquesta primera edició del concurs s’emporta el primer premi el Gabriel Martínez, alumne del CEIP Cambrils. Així ho va determinar ahir a la tarda el jurat del concurs conformat per membres de la Confraria de Pescadors i el Club Nàutic Cambrils.

El dibuix premiat és el d’una embarcació a vela. El guanyador ha optat per la utilització de vàries tècniques pictòriques alhora que ha utilitzat elements com els gomets o la purpurina per complementar el disseny del dibuix.

El segon premi ha estat per Fernando Martínez , alumne de 2B de l’escola Vidal i Barraquer. Que podrà gaudir d’un bateig en catamarà per a 5 persones a càrrec de l’Estació Nàutica Cambrils Salou La Pineda. En aquest cas el dibuix escollit ha estat també l’embarcació a vela. El Fernando ha optat per la tècnica de les ceres.

El tercer premi ha estat per Judit Sánchez, del CEIP Joan Ardèvol. En el seu cas ha optat per pintar una motora. La combinació de colors i de tècniques l’ha fet mereixedora del premi que consta d’un abonament de 5 activitats a la Base Nàutica del Club que s’instal·la a la platja del Regueral durant l’estiu.

Finalment el 4t premi també ha estat per una noia. En aquest cas del CEIP Guillem Fortuny amb un dibuix d’una embarcació pesquera. En aquest cas la guanyadora podrà gaudir d’una sortida amb moto aquàtica, gentilesa de Jet Sky Tours.

La resta dels dibuixos que han participat en el concurs, prop de 700 alumnes de 7 escoles de Cambrils dels cursos de primer i segon de primària.

La gerent del Club Nàutic Cambrils, Jordina Gallinat, i la secretària de la Confraria de Pescadors, Clàudia Masdeu, han estat les encarregades de fer entrega del premis als guanyadors del concurs.

 

 

Facebook Comments

Deixa un comentari