Alicia Fras i Maria González, sisena posició a la MedSailing Eurocup de 29er

Les regatistes del Club Nàutic Cambrils, Alicia Fras i Maria González han aconseguit aquest cap de setmana la sisena posició en la MedSailing Eurocup de 29er celebrada al Club Nàutic El Balís.

Els guanyadors absoluts de la competició van ser els francesos Théo Revil i Gautier Guevel que es van penjar l’or,  convertint-se així en els guanyadors de la primera parada de l’Eurocup 2018.

En aquesta primera prova de l’Europcup hi van participar un total de 85 embarcacions amb esportistes de fins a onze nacionalitats que van navegar amb un vent de garbí de 9 nusos, en una última jornada, la d’ahir diumenge, amb domini del sol i estabilitat meteorològica.

Pel que fa a la categoria 420 els germans catalans Lucas i Teo Parés es van mantenir durant tot el cap de setmana en la primera posició. Van completar les posicions de privilegi dues parelles del club amfitrió, el CN El Balís, amb Sebastián Riquelme i Miquel Pérez pujant fins al segon esglaó i Nacho Dávila i Javi Mestre en tercer lloc.

L’entrega de trofeus va anar a càrrec de Meritxell Cornudella, en representació de la Federació Catalana de Vela, i Iago Blanco, director esportiu del CN El Balís.

Recordem que el proper divendres 23 de febrer els regatistes del nostres Club participaran a la Festa de l’Esport organitzada per l’Ajuntament de Cambrils on rebran, juntament amb altres entitats esportives del municipi, un reconeixement pels èxits aconseguits.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari