Aprenentatge, valors i competició esportiva es donen la mà en el Trofeu d’Optimist Fira Marítima Costa Daurada

El Club Nàutic Cambrils ha celebrat aquest passat cap de setmana el Trofeu d’Optimist Fira Marítima Costa Daurada. Un campionat amb la participació de més de 40 regatistes de 8 clubs del territori. Tot un èxit tractant-se d’una regata de nivell 3 i que posa de manifest les bones sinèrgies i col·laboració entre clubs per incentivar la vela infantil.

 

Aprenentatge, treball en equip, valors i competició esportiva s’han donat la mà en un Trofeu que enguany ha estat marcat pel fort vent de Mestral i que ha posat a prova els més petits. De fet, els Optimist de G3 no van poder fer cap prova diumenge a causa dels 20 nusos de mitjana que van arribar a bufar. Dissabte, amb velocitats de vent d’entre 8 i 14 nusos, van celebrar 3 proves, igual que els de G1 i G2. Aquests en van fer 2 diumenge.

Finalment, els regatistes de Cambrils van pujar als 3 pòdiums. A G1 Natalia Garcia i Ricardo De March van quedar 1a i 2n; a G2 Mar Fernández i Miguel Garcia van ser 2a i 3r i en G3 Joan Domigo i Iker Múgica quedaven 2n i 3r.

 

El repartiment de premis va ser, en aquesta ocasió, ben especial. I és que els fins ara regatistes d’Optimist del Club, Oriol Ramon, Santi Alberto i Natalia Garcia, deixen l’Optimist i canvien de classe la propera temporada. Els seus companys els hi van fer entrega d’un trofeu a cadascun d’ells com a record. I ells van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors.

 

Per la seva banda, els regatistes d’Optimist Santi Alberto i Joan Fargas finalitzaven dissabte el seu pas per la Copa d’Espanya d’Optimist celebrada a Puerto Sherry, Cádiz.  Fargas ha acabat 12è Sub13 i tots dos celebren l’esforç i sacrifici d’aquests dies.

Facebook Comments

Deixa un comentari