Joan Fargas, subcampió de Catalunya d’Optimist del Grup G1 C i Natalia García campiona de Catalunya del Grup G2

Aquest cap de setmana ha finalitzat el Campionat d’Optimist de Catalunya, que s’ha celebrat durant dos caps de setmana al Club Nàutic l’Escala. Del Club Nàutic Cambrils hi van participar un total de 12 regatistes i els resultats, un cop més, són més que positius.

Els van acompanyar els entrenadors Leandre García y Hugo Torres. L’equip de regates participava a la prova, amb un regatista competint a la categoria G1 (Joan Fargas) i la resta, un total d’onze, a la categoria G2.

En quan a la categoria G1 C cal destacar l’actuació del regatista Joan Fargas que va aconseguir proclamar-se subcampió de Catalunya. També és molt destacable l’actuació de la regatista del Club Natalia García, que va finalitzar el campionat com a Campiona de Catalunya G2.

Cal destacar també la bona regata de la resta de components del nostre equip. Així destaquem la classificació final de Zsombor Denes com a Campió de Catalunya Sots 13 i subcampió de la categoria B, Santi Alberto com a Campió de Catalunya de la categoria A o la desena posició de Ricardo de March.
Igualment satisfactòria ha estat la participació de Koldobika Urrutia, Mar Fernández, Oriol Ramon, Guillem Mateu, Miguel García, Álvaro Malo y Barnabas Denes.

Recordem que el Campionat de Catalunya d’Optimist 2018 Trofeu Mar d’Empúries s’ha emmarcat en la celebració dels 50 anys del Club Nàutic l’Escala i hi han participat 140 regatistes procedents de tota Catalunya.